Producten

Helmacab heeft een zeer uitgebreid assortiment kabel waarvan een groot gedeelte altijd op voorraad.

Op het gebied van scheepskabels vertegenwoordigd Helmacab een uitgebreid pakket kabels van het fabrikant Helkama, een Fins kwaliteitsproduct. Of het nu gaat om een afschermde scheepskabel, de flexibele uitvoering, een gepaarde variant, de brandwerende uitvoering of de gevulde scheepskabel, alle typen scheepskabels zijn snel leverbaar en voorzien van alle denkbare keuren en normeringen.

Ook in het assortiment zijn vele soorten industriële kabels. Van installatiekabels en datakabels tot coaxiaal kabels en stuurstroomkabels, u kunt het zo breed niet bedenken of Helmacab heeft het voor u! Om het aanbod compleet te maken biedt Helmacab ook verschillende geharmoniseerde leidingen aan. Voor meer informatie of voor meer dringende vragen kunt u altijd contact opnemen!Helmacab levert grote projecten met een scherpe prijs. U kunt er bij ons altijd van uitgaan dat de levering rechtstreeks af fabriek is en zonder tussenopslag bij u op locatie word afgeleverd.

In ons kabelprogramma kunt u o.a. de volgende producten vinden :
Scheepskabels
Industriële kabels
Datakabels
Installatiekabels

Kiest u voor Helmacab dan kiest u voor service op maat. Wij staan altijd tot uw dienst voor het knippen, labelen, uit voorraad leveren en zo nodig bezorgen! Voor meer informatie nodigen wij u uit om op website van Helmacab rond te kijken.